top of page
Danscoaching (7 van 10).jpg

Wat is Danscoaching

Bij Danscoaching zet ik jouw lichaam in beweging. Dit kan ik doen vanuit jouw vraag of we starten zonder vraag en bekijken wat er op dat moment nodig is. 
 

Doordat ons hoofd meestal van alles bedenkt en analyseert, vergeten we vaak te luisteren naar ons lichaam. Terwijl juist in ons lichaam zoveel wijsheid besloten ligt. Het lichaam is zuiver en liegt niet.

Bij Danscoaching gaan we met dit (vergeten) stuk aan de slag.

Door het lichaam te laten spreken, ga je fysiek voelen waar het werkelijk over gaat. De taal en de bewegingen van het lichaam zijn heel duidelijk en zuiver. Danscoaching brengt je naar datgene wat er van binnen beweegt en daar gaan we woorden aan te geven.

Op deze manier kom je steeds dichter bij de kern van je zijn en krijg je diepere inzichten in jezelf die je leert ombuigen naar concrete acties in het dagelijkse leven. Daarnaast geeft dansen je letterlijk en figuurlijk meer ruimte, omdat je echt in beweging komt. 

We dansen geen passen en er is geen goed of fout. De vorm doet er namelijk niet toe. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat het veilig voor je voelt. Ik hoor maar al te vaak dat dansen spannend is en kwetsbaar maakt en dat begrijp ik. Ik neem je op een rustige manier mee in het proces en stap voor stap kijken we wat goed voelt.

Wil je een danscoaching-sessie inplannen, of wil je liever eerst meer weten?
Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder!


06-40833506
 

bottom of page