top of page

INDIVIDUELE DANSCOACHSESSIE

bvc.jpg

Bij Danscoaching zet ik jouw lichaam in beweging. Dit kan ik doen vanuit jouw vraag of we starten zonder vraag en bekijken wat er op dat moment nodig is. 

Terwijl ons hoofd meestal van alles bedenkt en analyseert, vergeten wij vaak te luisteren naar ons lichaam waarin zoveel wijsheid besloten ligt. Het is zuiver en liegt niet. 
Bij Danscoaching gaan we met dit (vergeten) stuk aan de slag. 
Door het lichaam te laten spreken, ga je fysiek voelen waar het werkelijk over gaat. De taal en de bewegingen van het lichaam zijn heel duidelijk en zuiver. Het brengt je naar datgene wat er van binnen beweegt en gaan we woorden aan te geven. 
Op deze manier kom je steeds dichter bij de kern van je zijn. Het brengt je tot diepere inzichten en concrete acties die je in je dagelijkse leven toe kunt passen. Daarnaast geeft het je letterlijk en figuurlijk meer ruimte, omdat je echt in beweging komt.

We dansen geen passen en er is geen goed of fout. De vorm doet er namelijk niet toe. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat het veilig voor je voelt. Ik hoor maar al te vaak dat dansen spannend is en kwetsbaar maakt en dat begrijp ik. Ik neem je op een rustige manier mee in het proces en stap voor stap kijken we wat goed voelt.

Wil je een danscoaching-sessie inplannen, of wil je liever eerst meer weten?
Neem gerust contact met me op of vul onderstaand formulier in. Ik help je graag verder!


 

06-40833506
 

Dank voor je bericht

bottom of page