top of page

Acerca de

pouy.jpg

Dans raakt me al heel mijn leven. Als klein kind zag ik ooit een voorstelling waarin mijn moeder danste en ik wist niet wat me overkwam. Ik werd zo geraakt door wat ik zag op het toneel en wist meteen; dit wil ik ook!

Mijn droom kwam uit toen ik werd aangenomen op de Dansacademie in Tilburg.

De jaren erna gaf ik les in verschillende stijlen, organiseerde ik dansprojecten op scholen en danste zelf.

Helaas raakte ik ergens mijn passie steeds meer kwijt en ik koos ervoor om mijn horizon te verbreden. Dit leidde ertoe dat ik in de arbeidsbemiddeling terecht ben gekomen en in die tijd werd mijn nieuwsgierigheid naar de mens nog meer aangewakkerd.

Uiteindelijk brandde ik, na jarenlang heel hard werken en het nodige te hebben meegemaakt, op.

Al die tijd bleef dans wel op een of andere manier aanwezig in mijn leven, maar ik wilde af van de vorm, van hoe het eruit ziet. Ik wilde mensen laten ervaren dat dansen je meer kan brengen.

Zo kwam ik terecht bij de Opleiding Danscoaching. Alles viel weer op zijn plek en ik ontdekte de dans op een andere manier, een manier die bij mij paste. Ik leerde de vorm los te laten en ervaarde wat dans intern met je doet. Wat een verrijking!

Nu ben ik alweer een aantal jaar trainer aan de opleiding Danscoaching en sinds 1 januari 2023 ook eigenaar van de opleiding. Een prachtig vak waar ik volop van geniet! www.danscoaching.eu

Daarnaast werk ik ook samen met een heel fijn team bij Sil www.stillsil.com
In deze prachtige praktijk midden in de natuur geef ik al mijn sessies. Je kunt er ook prachtige andere workshops volgen zoals o.a. ademsessies, een waardevol gesprek, yoga nidra, reiki. Daarnaast organiseren we samen diverse workshops en retreats. 

 

Ik ben zo dankbaar dat ik mijn droom mag leven en mensen kan laten ervaren wat dans met je doet. 

Het brengt je echt naar onbewuste lagen, naar daar waar het om gaat; jouw unieke kern!
 

Liefs Rebecca.

bottom of page