top of page

EENDAAGSE RETREAT DANS EN ADEM

EENDAAGSE RETREAT DANS EN ADEM

 

Ontsnap aan de drukte van het alledaagse leven tijdens onze eendaagse retreat. Laat je zorgen los en dompel je onder in een dag vol rust, reflectie en hernieuwde energie. Verwen jezelf en geef jezelf de kans om te ontspannen, te groeien en innerlijke rust te vinden, allemaal binnen één verhelderende dag.

 

Deze dag organiseren we vanuit de praktijk S.I.L waar ik werkzaam ben en geef ik samen met mijn collega Lonneke, zij is ademtherapeut.

In de ochtend neem ik je op op muziek mee de beweging in om in je lichaam te landen en elke cel in beweging te zetten. En ook al denk je ik kan niet dansen, geloof me, dat kan iedereen. We gaan geen pasje doen, maar ik neem je mee in jouw natuurlijke beweging. Tijdens de lunch is er ruimte om even een frisse neus te halen en alles te laten zakken.

In de middag neemt Lonneke je mee in een ademsessie. Ze helpt je oude patronen te doorbreken waardoor je opnieuw in contact komt met jouw levensstroom. Meer informatie over Lonneke kun je vinden op Home - De Stromerij

Datum:

Zondag 25 februari 2024

 

Tijd:

10.00 - 15.00

Kosten:

€135 incl. lunch

We werken met een intieme groep van max 8 deelnemers.


Wil je meedoen , of wil je liever eerst meer weten?
Neem gerust contact met me op of vul onderstaand formulier in. Ik help je graag verder! 

06-40833506
 

Dank voor je bericht

bottom of page